Pričevanja Naročnikov

ŽUR ZAGOTOVLJEN

Nama je Duo Limit igral na poroki-fantastično. Za njiju sva se odločila na podlagi vseh pohval ki sva jih slišala. Že po prvem pogovoru o samem poteku, željah za glasbo sva vedela, da bo to en super žur 🙂 in res je biu. Energija na vrhuncu, glasbo sta izbirala glede na svate, upoštevala sta glasbene želje, kar pa je najpomembnejše-igrala sta z dušo in to so opazili tudi svatje. Plesalo se je celo noč! Definitivno priporočam Duo Limit ker z njima je ŽUR ZAGOTOVLJEN 🙂

Erik in Sandra

ZELO PROFESIONALEN PRISTOP

Za Duo Limit sva slišala od znancev in prijateljev. Od vsakega sva dobila samo pozitivna mnenja in tudi sama sva se pred poroko na Kmetiji Mahnič Šušč v Grahovem Brdu prepričala, da se dober glas širi z razlogom. Z njunim programom, ki sta ga izpeljala na najini poroki sva bila zelo zadovoljna, še posebej pa sta naju očarala s profesionalnim odnosom in točnostjo, ki sta v današnjih časih žal že prava redkost. Naša družba se je najbolj zabavala ob venčkih dalmatinskih in bolj živahnih pesmih, poskrbljeno pa je bilo tudi za tiste najmlajše in za tiste, ki raje zaplešejo valček. Skratka, popolna poroka. Alen in Matjaž sta prijazna, prilagodljiva, se dobro vključita v družbo in predvsem naredita dober žur. Nama nikakor ni žal, da sta nama na poroki igrala Duo Limit in če bi se še enkrat odločala bi ponovno izbrala njiju. Poroka je le enkrat v življenju in najino sta fanta izpeljala s čisto petico.

Suzana in Mitja Cigoj

VEČ KOT ZADOVOLJNA

Ansambel Duo Limit nama je igral na poroki. Zaupala sva jima najine želje glede želene glasbe in poročnega programa. Skozi celotno dogajanje sta poskrbela za živahno vzdušje, pester zabavni program ter dobro glasbo, ki je tudi neplesalce spravila na plesišče. Skratka z izbiro ansambla sva bila več kot zadovoljna in bi ju priporočila za kakršno koli prireditev. Ne bo vam žal!

Danijela in Erik Mravlja

VAŠKA VESELICA Z NJIMA ZAGOTOVO USPE

V Hruševici na Krasu že veliko let organiziramo srečanje vaščanov in njihovih sorodnikov. Praznujemo sv. Lovrenca. Vroč avgustovski večer nam že več let zapored pomagata segreti tudi DUO LIMIT. Fanta sta za žur. Na plesišče spravita vse: otroke, mlade in tiste malo manj mlade. Zaigrata praktično vse, kar vam srce poželi. Duo Limit nista na odru zaradi sebe, ampak predvsem zaradi vseh zabave željnih. To se čuti. Zavedata se svojega poslanstva – zabavati, sprostiti ljudi. Sta  profesionalca na odru in pod odrom. V njuni družbi se vsi veselimo in sprostimo, zato ju rezerviramo že leto prej. Vaška veselica z njima zagotovo uspe.

Krajevna skupnost Hruševica

POROKA IZPELJANA KOT MORA BIT

Najina izkušnja z Duo Limit je bila super. Zanju sva se odločila zaradi dobrih komentarjev na forumih in morava reči, da sva se odločila pravilno. Odnos je bil profesionalen, bila sta odzivna in vse kar smo se zmenili je držalo. Poroka je bila izpeljana kot mora bit, saj sta vodila celoten program ter igrala glasbo za vse okuse, tako da je bilo za vsakega nekaj. Tudi nad ceno se ne moreva pritoževati. Skratka, midva in najini gostje smo bili zelo zadovoljni. Z veseljem se bova še kdaj obrnila nanju za kakšno drugo priložnost.

Tina in Nejc Tepina

NEPOZABNA POROKA

Fanta iz dua Limit sta igrala na najini poroki, in lahko rečeva, da je bil to za naju res zelo lep in poseben dan. Poroka bo ostala nepozabna tudi po njuni zaslugi. Upoštevala sta vse najine želje in tudi sama dala odlične predloge glede tega kako naj bi potekal večer. Fanta sta ves večer držala ljudi pokonci z raznovrstno glasbo in zanimivimi igricami, ki so še dodatno popestrile večer. Vsi gostje na poroki so bili enostavno navdušeni nad duo Limit in še danes se z veseljem spominjava tega dne.

Boris in Cindy

NE BOSTA VAS RAZOČARALA

Duo Limit sta nas zabavala na najini poroki in morava priznati, da je bil tudi zaradi njiju ta dan res nekaj posebnega. Sta izredna glasbenika, saj sta upoštevala vse najine (še tako neuresničljive) glasbene želje in jih izpeljala res vrhunsko. Sta izredno prilagodljiva, zabavna in polna energije (tudi ob 4h zjutraj, ko smo vsi ostali že kar utrujeni). Res jih ne moreva prehvaliti, saj sta tudi ob manjšem zatišju, z malo iznajdljivosti bila sposobna na plesišče spraviti prav vse svate.  Priporočava ju vsem, ki iščete band za poroko in si želite žur do jutranjih ur… ne bosta vas razočarala!

Tadej in Barbara Ježek

NA NAJINO ŽELJO STA SE NAUČILA PESEM

Všeč nama je bilo, ker sta se na prošnjo za najino poroko naučila zaigrati pesem, ki je do takrat nista imela v repertoarju.

Tine in Nina Cencič

ABRAHAM

V gostilni Turk  sem praznoval svojih 50 let. Na zabavi sta igrala Duo Limit, o katerih sem že prej slišal same pohvale. Dogovorili smo se za okvire; kakšno glasbo želimo, kakšno družbo imamo. Moja zabava je odlično uspela in nanjo imam nepozabne spomine. Glasbenika sta odlično popestrila večer in ves čas »asistirala« tudi naš program. Sta profesionalna, taktna in prilagodljiva. Celo sin se jima je lahko pridružil s kitaro. Plesali smo cel večer. Za naslednje praznovanje ju bom poiskal dovolj zgodaj…

Marc Brand

Hvala duo Limit, saj je bila poroka tudi zaradi vaju res nekaj posebnega. Hvala za odlično vzdušje in vrhunsko vodenje večera! Boljše ne bi moglo biti, saj se vama niso mogli upreti niti tisti, ki navadno ne plešejo. Super glasba, odlično povezovanje in predvsem veliko sproščenosti ter smeha.

Mojca in Marjan